Het WK voetbal kan voor de Stoeters uit Herenthout niet snel genoeg beginnen. Herenthout staat zaterdag bijna helemaal in het teken van het WK voetbal 2014.  Jean-Marie Pfaff en Jan Ceulemans zakken zaterdagmiddag om 13.30u af naar café Lux op de Markt om te praten over het boek Brazil 2014 en hun carrière bij de nationale ploeg.

Francois Collin en Raf Willems schreven het boek en zetten ook hun schouders onder de wereldbeker voor straatkinderen. Dat project helpt Braziliaanse kinderen aan een betere toekomst via voetbal.

Ruilbeurs prentjes Red Devils

Tussen 18 en 19u kan je in dezelfde Lux lid worden van de Red Devils De Lux, de officieel erkende fanclub van de Rode Duivels. Zaterdagnamiddag kan je vanaf 14u terecht in café Titanic in de Molenstraat voor het ruilen van de erg gegeerde Panini-prentjes.

En aan die prentjes is er sinds vrijdag in Herenthout zeker geen tekort. Steven van krantenwinkel Aktueel in de Vonckstraat trok zijn stoute schoenen aan en reed tot in Luik om er bij de verdeler van Panini een voorraad van 30 dozen in te slaan. Hij hoopt er zeker een week mee toe te komen.